Прямо зараз російські військові в окупованому орками Сватовому, Луганська област, активно збирають інкасаторські машини Приват Банку, звозять з інших міст, і вже зібрали багато.

Про це нам повідомили наші місцеві контакти.

За словами очевидців, машини поки не перефарбовували, але місцеві зазначили,що росіяни явно щось готують, можливо – диверсію, напад з маскуванням під українських працівників ПриватБанку, тощо.

Також це може бути пов‘язано зі спробою більш активного наступу росії на сході, про які повідомляють як український Генштаб, так і західні розвідки.

Нагадаємо, це не вперше бойовики викрадають інкасаторські машини для диверсій проти України – так в 2014 році українські змі писали про випадку викрадення інкасаторських машин, які використовувались потім для нападу на позиції української армії.

(фото ілюстративне)

24 лютого росія напала на Україну. Ми продовжуємо моніторити ситуацію. Якщо у вас є інформація про пересування російських військ або будь-яка інша інформація, якою ви хочете з нами поділитись, пишіть на [email protected] чи телеграм @JavelinSt. Для особливо чутливих даних – пишіть, ми скинемо більш зашифровані канали.

Ви також можете долучитись до проекту, стати волонтером, автором чи підтримати проект. Тут можна дізнатись як.

Подобається стаття? Ви можете підтримати проект прямо зараз!

карта Mono: 4441 1144 4023 5032