Атаки армії рф. Вночі з окупованої  Херсонщини російьскі війська обстріляли околиці Криворізького району, 1 людина загинула — повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Зранку чотирьма ракетами вдарили по Львову: 3 — по об‘єктах військової інфраструктури, 1 — по шиномонтажу.

загинуло 7 людей. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький, Мер Львова Андрій Садовий

На Дніпропетровщині російська ракета влучила в інфраструктурний об’єкт. У Павлоградському районі  зруйнувало залізничну інфраструктуру.  — Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко

Росія вдарила по Краматорську. Зазнали руйнувань щонайменше 8 житлових будинків, освітній та інфраструктурний об’єкти.Наразі не зафіксовано жертв серед мирного.

—  Голова Донецької ОВА Павло Кириленко

На Київщині по інфраструктурі Васильківської територіальної громади завдано ракетний удар.

Обстріляли Харків. Внаслідок обстрілу району Нових Будинків у Харкові, за попередніми даними, 1 людина загинула, 6 поранені. За інформацією Суспільного, снаряди падали поблизу пункту видачі гуманітарної допомоги. Харківчан просять весь день не виходити з укриттів.

Російські окупанти розстріляли мирних мешканців, які намагалися виїхати із Кремінної, 4 загинули — голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Пересування російських військ. Колеги з @Hajun_BY, передали що в Єльську сьогодні швидше за все пересувався броньований тягач БТС-4, призначений для евакуації танків з поля бою.

Крім того, такий тягач був помічений 11 квітня біля залізничного вокзалу в Єльську.

Також в Єльську продовжується завантаження на залізничному вокзалі. Серед техніки: бензовози, КАМАЗи, Т-72, БМП-2, ремонтно-евакуаційні машини на гусеничному ходу. Завантажують щонайменше 3 крани по обидва боки колій.

Зранку Трасою М-10 у бік Добруша з боку рф рухалися 9 КамАЗів. На всіх характерний знак “V”. Цією ж трасою об’їзною навколо Гомеля у східному напрямку проїхали 5 КАМАЗів.

Опівдні з Калінкович у бік Гомеля проїхав потяг з військовою технікою. Серед техніки: 15 Т-72 (різної модифікації), 10 БТР. Також помічено пару вантажних вагонів.

Також після обіду трасою М-10 з боку кордону рф у бік Добруша їхали 3 Урали критих. 43 регіон.

Сьогодні знов бачили активний рух техніки на сході , вдень бачили рух техніки у напрямку міста Алчевська, дорога Хрустальний – Алчевськ, що проходить через місто Перевальск.

Нам пишуть, що техніки дуже багато, судячи по часу руху довжина колон не менше 3-4 км. Серед техніки бачили танки, бмп, урали, бензовози та гради-1 , можливо також точки-у але пишуть, що можливо то щось інше. 

Пишуть що на техніці помітили флаги рф та зелено-біло-червоні прапори, на деяких танках написано наступне “vicroria secret бесславные ублюдки”. Пишуть що можливо це «вилупки з ЧВК»

– у російських ЗМІ розганяється інформація, що ЗСУ, за підтримки заходу, готуються до проведення провокацій під час Великодня. Мовляв будуть обстрілювати церкви в ряді областей України у Великодню ніч з 23 на 24 квітня – стверджується, що це відбудеться в Запорізькій Миколаївській, Одеській, Сумській та Харківській областях. З цього можна зробити висновок, що росія, за звичною для неї тактикою, вже готує аудиторію до  власних запланованих терактів в цих областях, в яких потім звинуватить Україну.